Van Afzink tot Prefab beton kelders

Prefab beton Kelders

Eén van de vele producten die VELU kelderbouw vervaardigd is de Prefab beton kelder. Onze kelders worden samengesteld uit Prefab wanden die via een gepatenteerde methode (de zogenaamde lusverbinding) waterdicht en onwrikbaar aan elkaar worden gestort.

De kelderwanden van onze kelders kunnen aan de bovenzijde worden voorzien van een aangestorte neus, waarop direct met het buiten metselwerk kan worden gestart. Met een kelder bespaart u zo fundatie kosten. De prefab beton kelder prijs is daarom in verhouding laag. Een kelder levert zo namelijk een voordelige extra verdieping op die voor vele doeleinden te gebruiken is. Bekijk een selectie van de mogelijkheden.

velu-1
velu-3
Accumelatiewanden (betonkernactivering)

Betonkernactivering is een verwarmings- cq. Koelingssysteem dat gebruik maakt van de gebouwmassa, meestal toegepast in de utiliteitsbouw. In de kern van de vloer worden watervoerende leidingen aangebracht: deze houden de vloeren/plafonds op een constante temperatuur. Een voorwaarde is dat er goede uitwisseling van temperatuur kan plaatsvinden met de omgeving
In dit geval zijn ook de buitenwanden voorzien van leidingwerk, waardoor er een zeer aangenaam klimaat in de woning ontstaat en daarmee het energieverbruik lager wordt.
De temperatuur in de woning kan lager in temperatuur omdat het menselijk lichaam geen straling afstaat naar de omgeving.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op