Van aanvraag tot realisatie in 3 stappen

Na een offerte aanvraag volgt er een afspraak op locatie waar wij samen met u en een eventuele aannemer de wensen en details doornemen. Vervolgens begint onze eigen constructeur met een definitieve werktekening. Nu kan er worden gestart met het productie proces.

Het productie proces

Het productieproces van onze kelders gaat snel. Doordat wij gebruik maken van stalen mallen binnen onze eigen fabriek, zijn wij nauwelijks afhankelijk van weersomstandigheden en het maken van bekistingen. Dit zorgt voor een stabiele kwaliteit en een optimaal productieproces. Door standaardisering kunnen meerdere projecten tegelijkertijd in onze fabriek geproduceerd worden. Wanden worden liggend gestort op een bekistingsmal van 50 meter zodat alle variabele lengtes mogelijk zijn. Zodra alle wanden zijn geproduceerd is de kelder gereed voor vervoer.

Levering & montage

VELU adviseert de klant op basis van jarenlange expertise. Op de bouwplaats wordt traditioneel de keldervloer vervaardigd. Ter plaatse worden de wanden van de vrachtwagen getild en worden deze op de betonvloer geplaatst met een kraan. Nadat de wanden zijn geplaatst volgt het aanstorten en waterdicht afwerken. De wanden van onze kelders worden met behulp van “lus” verbindingen gemaakt. Deze detaillering is uniek en waterdicht. De coördinatie, plaatsing en montage wordt vanwege garantie zelf uitgevoerd. Na de plaatsing van uw kelder volgt uiteraard een uitvoerige controle.

Nazorg & garantie

Uiteraard bieden wij conform bouwbesluit 10 jaar garantie op de bouw en waterdichtheid van uw nieuwe kelder en bieden wij eventuele ondersteuning na plaatsing van uw kelder.

Werkwijze - Kelders.nl

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op