Een kelder is een ideale aanvulling op uw woning én een slimme investering

VELU Kelderbouw BV heeft al 26 jaar ervaring in het maken van alles wat grijs is. Het bedrijf is gevestigd op industrieterrein “De Zandhorst” in Heerhugowaard. Een ideale centrale plek in Noord-Holland. In de fabriek zijn wij in staat om met ons ervaren team alles te maken op het gebied van prefab kelders en afzinkkelders en diverse prefab beton, zoals lateien, putten, liggers en zelfs kunstobjecten. In de loop der jaren hebben wij de meest uiteenlopende projecten vervaardigd; van kleine betonputten tot complete casco’s van winkelcentra. Particuliere huiseigenaren, projectontwikkelaars, architecten en aannemers behoren tot onze vaste klantenkring.

Voordelen van een kelder

Een complete extra verdieping
Geen diepte beperking vanuit het bestemmingsplan
Per m3 goedkoper als hoogbouw
Alle extra mogelijkheden (een Koekoek, hellingbanen etc.)
Geschikt als fundering (heien is dan soms overbodig)
Zomers koel en in de winter warm

Prefab kelders

Eén van de vele producten die VELU kelderbouw vervaardigd is de Prefab beton kelder. Onze kelders worden samengesteld uit Prefab wanden die via een gepatenteerde methode (de zogenaamde lusverbinding) waterdicht en onwrikbaar aan elkaar worden gestort.

Prefab kelder - VELU Kelderbouw

De kelderwanden van onze kelders kunnen aan de bovenzijde worden voorzien van een aangestorte neus, waarop direct met het buiten metselwerk kan worden gestart. Met een kelder bespaart u zo fundatie kosten. De prefab beton kelder prijs is daarom in verhouding laag. Een kelder levert zo namelijk een voordelige extra verdieping op die voor vele doeleinden te gebruiken is. Bekijk een selectie van de mogelijkheden.

Afzinkkelders

Ten opzichte van onze normale (prefab) methode, waarbij er aan de buitenkant van de kelder ruimte vrij gehouden dient te worden is het bij het bouwen van een afzinkkelder mogelijk om bijna naast en bijna tegen bestaande bebouwing aan te bouwen.

Afzinkkelder - VELU Kelderbouw

Voordelen van een afzinkkelder
Bouwen vlak naast bestaande bebouwing
Geen kosten bouwwand
Trillingvrij bouwen
Ruimte winst doordat je dichtbij een bestaand pand kan bouwen

Garantie kelderbouw - Kelders.nl

Kwaliteit

Een goed product begint natuurlijk bij de ingrediënten.
Daarom maken wij bij de vervaardiging van onze kelders alleen gebruik van beton en vlechtwerk wat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien is van alle belangrijke keuren. Zo is het beton KIWA gecertificeerd en het ijzer TUV gecertificeerd.

Vaak vormen onze producten letterlijk de fundering van een bouwproject. De basis moet immers goed zijn toch?

Garantie

De door ons gebruikte materialen en de gepatenteerde verbinding stelt ons in staat om op onze kelders een garantie te geven van 10 jaar en op waterdichtheid 10 jaar conform de eisen van het bouwbesluit.

bndi-3
pijl-offerte-aanvragen

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op